Wat kunnen we voor je doen?

OP DE GOLF

Alles komt en gaat, niets is eeuwig. Eb en vloed is het ritme, zakelijk en privé is het niet anders. Je hebt momenten dat alles loopt zoals je je had voorgesteld en andere momenten lijkt het als of niets meer meewerkt. Waar bevind jij je op de golf?

Co-creatie

Een heel natuurlijk proces waar we allemaal bij betrokken zijn. Ook als je je er niet bewust van bent. De werkzaamheid aangevoeld door je intuïtie. 

Transformatie naar Ontvankelijkheid

Uiteindelijk doel is om je te helpen jezelf en je bedrijf in een “Ontvankelijke Mindset” te krijgen, resulterend in een helder ontvankelijk ondernemen. We helpen je bewust te zijn van je eigen mogelijkheden, op de golf naar je volgende succes. 

Vertrouwen

Vertrouwen en het gevoel dat dit geeft is van onschatbare waarde. Daar helpen we je vooral bij! We helpen je weer vertrouwen te krijgen in je eigen plannen en dromen, ook voor je onderneming en betrokken mensen.   

Inzichten 

Welke vragen heb jij jezelf of je organisatie nog niet gesteld? In onze gesprekken komen deze naar voren.

NUCONSULT.NL

Edwin M.R. Middelkoop, MBA (1966)


Samen maken we deze wereld – Het buikgevoel als kompas en magneet. 

Er is altijd een weg – vertrouwen in je eigen kunnen – het helder krijgen van je mogelijkheden – dat is wat wij je kunnen bieden. 

We werken samen met een aantal partners indien de hulpvraag dit zo wenst. Vandaar dat we in de we vorm spreken.

KENNIS MAKEN?

Kennis maken is bedoeld om je hulpvraag helder te krijgen, je eigen mogelijkheden te onderzoeken en vandaar uit een plan van aanpak samen af te stemmen. Je krijgt al veel waarde in dit gesprek mee. Belangrijk hierbij is een wederzijdse klik in het proces. Samen zetten we piketpaaltjes om de resultaten meetbaar te maken en richting te geven aan het proces. 

In de ruimte tussen ons ontstaan vaak de heldere inzichten en antwoorden op je vraagstukken. Het wonderlijke proces van co-creëren. Zo ontstaan nieuwe ideeën, niet zo zeer door mij maar door ons samen zijn. 

Neem alles mee wat je nodig hebt om helderheid te krijgen. Vervolgtraject maken we een voorstel die passend is voor jou.

Boek nu afspraak 

Locatie

Op ons kantoor in Bilthoven voor het kennismakingsgesprek. Indien andere locatie passend is voor je hulpvraag kan dat ook. Vervolggesprekken kunnen indien gewenst online via zoom of teams of op locatie indien nuttig voor de gewenste uitkomsten.

EDWIN M.R. MIDDELKOOP, MBA

Sinds 1993 zelfstandig ondernemer, vanaf 2006 als business consultant, trainer, partner bij assessmentbureau, bestuurder bij 2 stichtingen, organisator van trainingen en mediator. In het verleden DGA geweest van succesvol ICT Groothandel en B2B bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en buitenland (50 man personeel)  – we hebben veel zien langskomen. Daarmee zeer brede ervaring vanuit verschillende invalshoeken. De ervaringen in mijn zakelijke leven, mijn persoonlijke reis door het leven, co-creatieve levensopvatting en het opgroeien in een succesvol ondernemers-gezin inspireren me in mijn huidige werkzaamheden. Zeker ook een behoorlijke periode van reflectie – inclusief het herontdekken van de mogelijkheden van je intuïtie – veel boeken hierover gelezen – laten mij anders kijken naar wat in het verleden eigenlijk beter en anders had gekund. Ook hierdoor ben ik gemotiveerd in mijn huidige werkzaamheden.


Het leven is een golfbeweging! 

Linkedin 

Aanvraag algemene Intake en verneem spoedig of we je kunnen helpen. Antwoord doorgaans binnen 24 uur. Ook in weekend.

%d bloggers liken dit: