Helder Focus & Finance Vervolg Workshop

 WORKSHOP

Als je zelf al de reeks webinars hebt gevolgd (of 1) en op een vrijdag met je plan aan het werk wilt onder begeleiding, dan is dit de workshop voor jou. In de ochtend lopen we de grote lijnen van de workshops door en is er ruimte om aan de slag te gaan met je eigen plan van aanpak. Na afloop heb je deze staan en kun je met vertrouwen vervolgstappen nemen.

Workshop | Helder Focus & Finance | op locatie – Bilthoven

Al enige tijd tegenwind bij ondernemen? Ruimte maken voor Groei- of Veranderplannen?

Tijd voor inspiratie en actie met je deelname aan de vrijdag Workshop “Helder Focus & Finance” met extra aandacht voor de financiën van jezelf en je bedrijf. Nieuwe perspectieven die ontstaan helpen je vertrouwen op je eigen plannen en visie, ook voor je onderneming en stakeholders. Ontdek Helder Ondernemerschap en creëer ruimte met een financieel opruimplan. Voor data en je investering zie aanmeldformulier hieronder …

Je bent al even ondernemer en zoekt de weg naar groei, naar net die stap groter of beter en wellicht met een groter gemak meer bereiken. Je bent al dichtbij, nu de volgende stap maken. Ook hier gelden de principes van helderheid hebben. De sleutel tot je volgende stap liggen in het ontdekken van je helderheid, je ontvankelijke staat van ondernemen.

Tijd nemen voor reflectie en zoeken naar nieuwe startpunten voor je volgende succes is waar deze workshop over gaat.

Daarvoor nemen we je in deze workshop “Helder Focus & Finance” mee langs een drietal hoofdvragen die centraal staan in de reeks “Helder Ondernemerschap” workshops:

⊕  Heb je helder wat je wilt?
⊕  Ben je ontvankelijk voor je plannen?
⊕  Heb je vertrouwen in je welslagen? 

Als je op 1 van deze drie vragen een nee beantwoordt loont het dan ook om met deze vragen aan het werk te gaan. 

De workshop Helder Focus & Finance legt de nadruk op het ontdekken van nieuwe perspectieven. Ontdekkingen die je zelf zult doen overigens. Een ontdekkingsreis in een groepsworkshop geeft je de extra gelegenheid om in de ruimte van de verhalen van de overige deelnemers tot extra inspiratie te komen. Daar waar meer mensen samen zijn is er een extra “mind van creativiteit” aanwezig – zo zei o.a. Napoleon Hill al en vele anderen voor hem!

We helpen je werken aan een Plan van Aanpak, ruimte maken, helder perspectief en een versterkt vertrouwen. Na afloop zijn je bakens geplaatst, doelen gesteld, mogelijkheden in beeld gebracht.

Workshop Helder Focus & Finance voor Ondernemers – Heerlijk bezig zijn met je toekomstplannen! 

Kom je deelnemen?

Je investering: zie aanmeldingsformulier inclusief werkboek, lunch, helder perspectief en plan van aanpak! (plus 21% btw).ebinar

Overzicht data Workshop

Vrijdagmiddagen in 2021 worden gepland zodra de Corona – condities dit weer toestaan. Tot die tijd kun je deelnemen aan de online webinars of de 1 op 1 startsessies of workshops.

Streefdata:

  • 29 januari 2021
  • 26 febr 2021
  • 26 maart 2021
  • 23 april 2021
  • 21 mei 2021
  • 18 juni 2021

in Bilthoven.

Locatie:

Woudkapel, Bilthoven of passende locatie voor aantal deelnemers rondom Utrecht/centraal NL.

Programma-onderdelen Webinar “Helder Focus & Finance”

Waarin je ontdekt:

☑  Ben je ontvankelijk voor je plannen?
☑  Het proces van afstemmen op wat je wilt;
☑  Verkennen van de processen Willen en Voelen;
☑  Dat je buik als kompas fungeert;
☑  Ruimte te maken voor je plannen;
☑  Dat je kunt vertrouwen op het proces;
☑  Helder krijgen wat je wilt gaan Doen.

Om vervolgens deze ontdekkingen te vertalen naar actie:

☑  Waarin je bakens uitzet en een plan van aanpak maakt;
☑  Met als resultaat een heldere mindset en perspectief;
☑  En een vertrouwen dat het gewenste resultaat zal volgen.

Je krijgt echt veel waarde mee in deze workshop. Praktijklessen in vogelvlucht waar je je voordeel mee kunt doen. Bij deze workshop gebruiken we ons werkboek Helder Ontvankelijk Ondernemen. 

“Je gaat dan naar huis met een helder plan en een fijn gevoel van vertrouwen”.

Indeling workshop:

In de het eerste deel centraal het gedachtegoed verkennen. In het tweede deel de stap naar concrete actie met in hoofdlijnen een eigen plan van aanpak voor je onderneming.

Groeiplan? Veranderplan en/of Opruimplan?

Hierbij gebruiken we opgedane kennis en ervaring, gecombineerd met de ideeën uit de positieve psychologie en het gedachtegoed van mensen zoals o.a. Eckhart Tolle, Tony Robbins, Jack Canfield, Esther Hicks, Ralph Waldo Trine en Martin Kojc.

Resultaat:

Na afloop heb je een helder perspectief en mede hierdoor een groter gevoel van vertrouwen om je ondernemersplannen verder tot uitvoering te brengen met een concreet actieplan voor jezelf.

Doe je mee? Heerlijk bezig zijn met je toekomstplannen!

Schrijf je nu in via het aanvraagformulier hieronder of stuur een mailtje naar contact@nuconsult.nl.
Je ontvangt een factuur. Deze dient 5 dagen voor aanvang betaald te zijn. Andere regelingen op aanvraag. 

Bedragen plus 21% btw en opslag aan Eventbrite voor reservering.

Locatie:
Online

Workshop wordt verzorgd door Edwin M.R. Middelkoop, MBA (1966).

Facilitator voor deze bijeenkomsten en ondernemerscoach. Opgeleid in Business Finance, International Marketing en Business Administration (MBA Paris/Cincinnati), nieuwe inzichten aangevuld met praktische ervaring als succesvol ondernemer en bekend met pieken en dalen.

“Mijn brede ervaring en intuïtieve aanpak helpen bij het in contact te komen met nieuwe mogelijkheden. In de ruimte tussen ons ontstaan vaak de heldere inzichten en antwoorden op je vraagstukken. Het wonderlijke proces van co-creëren. Zo ontstaan nieuwe ideeën, niet zo zeer door mij maar door ons samen zijn.  

Plus ik help je indien gewenst actief met zaken waar je support bij nodig hebt zoals financiële zaken op orde krijgen, je doelen helder – wat wil je echt – en hulp bij bedrijfskundige zaken als reorganiseren van je organisatie, afscheid nemen van of juist aannemen van mensen en meer. 

Echter altijd vanuit de gedachte dat je het zelf doet, ik begeef me echter  naast je en begeleid je zo op weg naar je volgende succes. Door deze constante spiegeling kom je meer in contact met je gevoel bij het nemen van jouw beslissingen en dat zal het verschil maken. Altijd eerlijk, altijd helder en betrokken bij jouw nieuwe succes.”

Helderheid verkrijgen?

Krijg weer de ruimte om tot nieuwe inzichten te komen. Ontvankelijkheid creëren, opruimen welke stappen daar bij horen en wat er nog op te ruimen is om echt tot realisatie te komen.

Vaak geeft de Nederlands taal ook aanwijzingen van wijsheden die al in het vroege verleden helder waren. Zo is een ander woord voor helderheid ook ‘klaarheid’. Met het woord ‘klaar’ er in. Zo kun je dit uitleggen dat als het eenmaal helder voor je is geworden het echte creëren gedaan is.

Deelnemen aan deze workshop is een goede start! Meld je nu aan…

Business Support na afloop

Na afloop kun je nog optioneel gebruik maken van 1 op 1 begeleiding indien gewenst om je verder goed op weg te helpen tot realisatie van je plannen te komen. Heb je nog zaken verder op te ruimen zoals eventuele financiële achterstanden, ook daar kunnen we je verder bij begeleiden om je weer goed op de golf te krijgen. Hiervoor doen we je graag een passend aanbod.

Kortom, een workshop die je helpt je zaag weer goed scherp te krijgen.

Vertrouwen 

Vertrouwen en het gevoel dat dit geeft is van onschatbare waarde. Met de nieuwe perspectieven die ontstaan helpen we je vertrouwen op je eigen plannen en dromen, ook voor je onderneming en betrokken mensen.  

Als je je ankers ophaalt heb je maar beetje wind nodig om weer vooruit te komen!

NuConsult.nl – Helder Ontvankelijk Ondernemen

We bieden een unieke combinatie van financiële & bedrijfskundige praktische ondersteuning aangevuld met een heldere kijk op ondernemen. Hiermee zijn we een uniek co-creatief zakelijk adviesbureau. 

Voor wie?

Zowel voor de zelfstandige ondernemer als voor de directeur (DGA) van een klein tot middelgroot MKB bedrijf met personeel of vennootschap met samenwerkende partners is dit aanbod geschikt.

Vragen? Bel me op 0626 – 949 331 of Whatsap me met je vraag! Of per mail contact@nuconsult.nl

Liever privé-afspraak om een plan van aanpak maken?

Neem dan contact op voor een kennismaking en een afspraak,

Werkgebied

Heel Nederland – Ons kantoor is in Bilthoven – centraal in Nederland en kantoor naast NS station.

Refunds

Indien je onverhoopt niet kunt ben je van harte welkom op een volgend event of op een persoonlijke afspraak waarbij we je bijdrage verrekenen. Mail ons daarvoor.

Locatiekeuze voorbehoud – voor Workshops op locatie

Afhankelijk van aantal aanmeldingen maken we een definitieve locatie en zaalkeuze. U hoort hier een paar dagen voor aanvang van de workshop.

Copyright 2019-2021 – Nuconsult.nl / E.M.R. Middelkoop MBA.

%d bloggers liken dit: