BU_start

Wij helpen ondernemers met opruimen, groeien en koers behouden. Hierbij bieden we een unieke combinatie van bedrijfskundige support en praktische ondersteuning in MKB ondernemen. 

Kortom, hulp bij Helder Ontvankelijk Ondernemen!
Juist ook als je ‘tussen twee successen’ in zit. Alles is veranderlijk…

OP DE GOLF

Alles komt en gaat, niets is eeuwig. Eb en vloed is het ritme, je hartslag laat het je ook beleven. Zakelijk en privé is het niet anders. Je hebt momenten dat alles loopt zoals je je had voorgesteld en andere momenten lijkt het als of niets meer meewerkt. Helder weten wat je wilt en jezelf in een ontvankelijke staat laten zijn vormen de basis voor succesvol ondernemen. Werken met je gevoel als kompas. Met dit uitgangspunt werken wij voor ondernemers en ondernemende mensen.  Hiermee zijn we een uniek co-creatief zakelijk adviesbureau. Waar bevind jij je op de golf?

Co-creatie, een heel natuurlijk proces waar we allemaal bij betrokken zijn. Ook als je je er niet bewust van bent. In onze werkzaamheden proberen we hier juist wel bewust mee om te gaan o.a. gebruikmakend van de werkwoorden “Willen, Voelen en Doen”. Meer hierover leggen we je graag persoonlijk uit.

Uiteindelijk doel is om je te helpen jezelf en je bedrijf in een “Ontvankelijke Mindset” te krijgen, resulterend in een helder ontvankelijk ondernemen. Op de golf naar je volgende succes. 

ONS AANBOD
HELDER PERSPECTIEF

Weten wat je wilt, helder hebben van wat je wilt gaan ondernemen. Diep van binnen weet je dit vaak wel. De dagelijkse gebeurtenissen en andere belemmeringen maken dat je het zicht op zaken even niet meer helder hebt. We helpen je graag weer het zicht te klaren. In de ruimte tussen ons ontstaat dit. Perspectieven worden vaak zichtbaar door duidelijkheid en opruimen, resulterend in een helder gevoel en een ontvankelijke mindset om tot realisatie te komen. Voor je onderneming en voor jezelf! 

Om je goed van dienst te kunnen zijn hebben we de volgende startpunten of een algemene Intake:

FOCUS OP OPRUIMEN EN AFSTEMMEN

Actieve begeleiding bij je financiën en onderneming op orde krijgen, tijd winnen en afstemmen op je zakelijke avontuur. 

I: OPRUIMEN & HELDERHEID?

Je weet wel wat je wilt maar door tegenslagen zie je door de bomen het bos niet meer en wil je hulp bij het bereiken van je volgende succes.

Strategische hulp bij opruimen en afstemmen met je gevoel op wat je wilt. Je krijgt weer zicht op waar jouw weg naar toe leidt en voelt weer het vertrouwen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

II: OPRUIMEN EN GROEIEN?

Je bedrijf redt het net elk jaar maar het grote succes is nu toch echt wel eens gewenst. Wat kan je nu ondernemen om echt op de golf te komen naar het verlangde succes? 

Perspectieven worden vaak zichtbaar door duidelijkheid en opruimen, resulterend in een helder gevoel en een ontvankelijke mindset om tot realisatie komen. 

FOCUS OP HELDERHEID

Sparring, meedenken en actieve begeleiding bij nieuwe start maken met een activiteit of een volgende succes vinden voor je huidige onderneming.

III: KOERS BEPALEN

Je weet wel wat je wilt maar door tegenslagen zie je door de bomen het bos niet meer en wil je hulp bij het bereiken van je volgende succes. Strategische hulp bij opruimen en afstemmen met je gevoel op wat je wilt. Je krijgt weer zicht op waar jouw weg naar toe leidt en voelt weer het vertrouwen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

IV KOERS HOUDEN?

Helderheid, Ontvankelijkheid en Realisatie zijn naar onze overtuiging communicerende vaten.

Het gaat zo veel eenvoudiger als je jezelf en je organisatie Helder houdt en Ontvankelijk laat blijven. Aandacht is hierbij het magische woord. 

Aanvraag algemene Intake en verneem spoedig of we je kunnen helpen. Antwoord doorgaans binnen 24 uur. Ook in weekend.

KENNIS MAKEN?

Kennis maken is bedoeld om je hulpvraag helder te krijgen, je eigen mogelijkheden te onderzoeken en vandaar uit een plan van aanpak samen af te stemmen. Je krijgt al veel waarde in dit gesprek mee. Belangrijk hierbij is een wederzijdse klik in het proces. Samen zetten we piketpaaltjes om de resultaten meetbaar te maken en richting te geven aan het proces. 

In de ruimte tussen ons ontstaan vaak de heldere inzichten en antwoorden op je vraagstukken. Het wonderlijke proces van co-creëren. Zo ontstaan nieuwe ideeën, niet zo zeer door mij maar door ons samen zijn. 

Kennismaken is niet kosteloos – de praktijk is dat in het eerste gesprek vaak al direct tot de kern gekomen wordt en dan willen we ook direct waarde toevoegen zonder terughouden. Voor kennismaken hanteren we een starttarief van Euro 150,- (incl. 21% BTW) voor een sessie van 1,5 uur.

Neem alles mee wat je nodig hebt om helderheid te krijgen. Vervolgtraject maken we een voorstel die passend is voor jou.

Boek nu afspraak 

Locatie

Op ons kantoor in Bilthoven voor het kennismakingsgesprek. Indien andere locatie passend is voor je hulpvraag kan dat ook. Vervolggesprekken kunnen indien gewenst online via Skype of Facetime of op locatie indien nuttig voor de gewenste uitkomsten.

NUCONSULT.NL

Edwin M.R. Middelkoop, MBA (1966)

Businesscoaching en financiële begeleiding.  Samen maken we deze wereld – eerst in gedachte en later volgt de realisatie – en wellicht steeds een stukje mooier en beter. Het buikgevoel als kompas en magneet. 

Er is altijd een weg – vertrouwen in je eigen kunnen – het helder krijgen van je mogelijkheden – dat is wat wij je kunnen bieden. 

Profiel:

Sinds 2006 business consultant, trainer, partner bij assessmentbureau, bestuurder bij 2 stichtingen, organisator van trainingen en mediator. In het verleden DGA geweest van succesvol ICT bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en buitenland (totaal > Euro 125 Miljoen omgezet ) – we hebben veel zien langskomen. Daarmee zeer brede ervaring vanuit verschillende invalshoeken. De ervaringen in mijn zakelijke leven, mijn persoonlijke reis door het leven, co-creatieve levensopvatting en het opgroeien in een  ondernemersgezin inspireren me in mijn huidige werkzaamheden. 

Studie: HEAO Haarlem Bedrijfseconomie / MBA Bedrijfskunde Parijs en Cincinnati / Bedrijfstrainingen.

Linkedin 

%d bloggers liken dit: