Sparringpartner op ondernemersvraagstukken

Reflectie | Sparren | Inspiratie

In de ruimte tussen ons ontstaan vaak de heldere inzichten en antwoorden op je vraagstukken. Zo ontstaan nieuwe ideeën, niet zo zeer door mij maar door ons samen zijn. Plus ik help je indien gewenst actief met zaken waar je support bij nodig hebt zoals financiën (begrotingen, verslagen, aangiftes, kredieten, bankzaken), je doelen helder, plan van aanpak en praktische zaken. Altijd eerlijk, helder en betrokken. 

Sparring of accountability partner 

Wil je echt grote stappen maken is het hebben van een sparringpartner of accountabilitypartner zeer aan te bevelen. Het uitspreken van je plannen en het vervolgens periodiek reflecteren op de voortgang houdt je zelf scherp en bewust van wat je aan het ondernemen bent. Het schept ruimte in je hoofd en persoonlijk leven. Met groot plezier co-creëer ik graag met je mee.

Heb je zakelijke uitdagingen in je organisatie? Voor dit soort vraagstukken hanteer ik een businessmodel waarin eigenlijk alle aspecten van je onderneming aan bod komen voor verkenning. Vraag hier naar of bestel het werkboekje op amazon.

Kennismaken? Reserveer een startsessie

Een startsessie is bedoeld om je hulpvraag helder te krijgen, je eigen mogelijkheden te onderzoeken en vandaar uit een plan van aanpak samen af te stemmen. Je krijgt al veel waarde in dit gesprek mee. Belangrijk hierbij is een wederzijdse klik in het proces. Samen zetten we piketpaaltjes om de resultaten meetbaar te maken en richting te geven aan het proces. 

Neem alles mee wat je nodig hebt om helderheid te krijgen. Vervolgtraject maken we een voorstel die passend is voor jou.

Maak persoonlijke afspraak online.

%d bloggers liken dit: