Menu Sluiten

NUCONSULT.NL  

Een unieke combinatie van financiële & bedrijfskundige praktische ondersteuning aangevuld met een heldere kijk op ondernemen.  

HELDER ONTVANKELIJK ONDERNEMEN

Helder weten wat je wilt en ontvankelijk zijn vormen de basis voor succesvol ondernemen.  Hiermee zijn we een uniek co-creatief zakelijk adviesbureau .

Met dit uitgangspunt werken wij voor ondernemers, ondernemende mensen, zelfstandigen, DGA’s van MKB bedrijven, DGA’s en opvolgers in familiebedrijven en partners in vennootschappen. 

WAT WE VOOR JE KUNNEN DOEN?

Op basis van je hulpvraag kennen we twee trajecten:

I – Ontvankelijk Ondernemen
      Met OpruimPlan

Praktische begeleiding en hulp bij je financiële zaken en eventuele ontstane achterstanden.

Met een goed stappenplan kan veel tijd gewonnen worden om weer met vertrouwen te ondernemen. Opruimen en afstemmen op je volgende succes. 

Start met een Opruimplan!

II – Ontvankelijk Ondernemen
      Met GroeiPlan

Ruimte maken voor je ambities. Opruimen en afstemmen op de verdere ontwikkeling  van je onderneming. Major Business Questions als leidraad waarmee we je hele businessmodel omspannen en bespreekbaar maken. 

Ben jij ontvankelijk voor wat je wilt ondernemen? Wil je dit eens onderzoeken?

Start met Helder Ondernemen!

Of we helpen je met het verkennen van je wensen en mogelijkheden middels:

III – Helder Ondernemen
       Met Sparring & Intervisie

Keuzes maken, beslissingen nemen, welke vragen heb jij jezelf of je organisatie nog niet gesteld? Persoonlijk of met je team.

Major Business Questions als leidraad waarmee we je hele businessmodel omspannen en bespreekbaar maken.

In de ruimte tussen ons ontstaan de nieuwe inzichten die je verder zullen helpen. 

Start met een kennismaking!

Onze Opruimplan of Veranderwens Checklist met hulpvragen kan je een idee geven of wij je kunnen helpen.

OP DE GOLF

Alles komt en gaat, niets is eeuwig. Eb en vloed is het ritme, zakelijk en privé is het niet anders. Je hebt momenten dat alles loopt zoals je je had voorgesteld en andere momenten lijkt het als of niets meer meewerkt. Waar bevind jij je op de golf?

CO-CREATIE

Een heel natuurlijk proces waar we allemaal bij betrokken zijn. Ook als je je er niet bewust van bent. In onze werkzaamheden proberen we hier juist wel bewust mee om te gaan o.a. gebruikmakend van de werkwoorden “Willen, Voelen en Doen”. Meer hierover leggen we je graag persoonlijk uit.

Uiteindelijk doel is om je te helpen jezelf en je bedrijf in een “Ontvankelijke Mindset” te krijgen, resulterend in een helder ontvankelijk ondernemen. Op de golf naar je volgende succes. 

ONDERSCHEIDEND

Vertrouwen en het gevoel dat dit geeft is van onschatbare waarde. Daar helpen we je vooral bij! We helpen je weer vertrouwen te krijgen in je eigen plannen en dromen, ook voor je onderneming en betrokken mensen. De kracht van positieve psychologie en het samenwerken van het grote geheel.  

INZICHTEN  

Welke vragen heb jij jezelf of je organisatie nog niet gesteld? In onze gesprekken komen deze naar voren.

Open chat
1
Waar kunnen we je mee van dienst zijn? Whatsapp NuConsult en je ontvangt spoedig een reactie.
Powered by