Menu Sluiten
KENNIS MAKEN OF DIRECT EEN INTAKE?

Kennis maken (ongeveer 30 minuten) is kosteloos en is bedoeld om je hulpvraag helder te krijgen en te kijken of er wederzijds een goede klik is voor een vruchtbare en plezierige samenwerking. 


I – KENNIS MAKEN :  kosteloos.

Indien we helder hebben wat je hulpvraag is en wij jou ook hebben aangegeven dat we je van dienst kunnen zijn, volgt een startsessie. 

II – FINANCIAL COACHING STARTSESSIE: 
  • Opruimplan maken
  • Groeiplan maken
  • Plan van Aanpak maken
  • Hulpvraag helder maken

Dit vormt tevens de basis voor onze verdere begeleiding. Overigens is ons uitgangspunt dat we zoveel mogelijk aan de ondernemer zelf overlaten. De kracht van het zelf doen past ook bij de gedachte dat het je een vorm van momentum geeft.  

III – BUSINESS COACHING STARTSESSIE

Een persoonlijke verkenning waarbij we je je ontvankelijkheid laten ontdekken. Eigenlijk een hefboomsessie – het is vaak maar paar kleine stappen die tot grote veranderingen kunnen leiden. Perspectieven helder. Traject met huiswerk, maatwerk.

IV – SPARRING SESSIE

  • Open verkenning van mogelijkheden.

Investering 


We plannen een traject waarbij de kosten passend zullen zijn aan je pad, ik streef er naar om mijn tarieven en facturatie aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke situatie, dus bij goede klik en stevig plan voor de toekomst komen we er altijd uit.

Maak nu afspraak

Ik ontvang je in Bilthoven voor het kennismakingsgesprek of online via Skype of Facetime.

Locatiekosten: spreken we op locatie af zijn de kosten hiervan voor jouw rekening en reken ik reiskosten conform offerte.

Tarieven Algemeen

Mijn tarieven zijn op maat. Bij eenvoudige vragen horen lagere tarieven dan complexere uitdagingen. Wel ken ik in hoofdlijn twee tarieven uitwerktarief en een sessietarief. En maakt ook het tijdstip van de afspraak uit welke tarief van toepassing is.

Heb je geen voorstel ontvangen dan gelden de volgende tarieven:

Basistarief  1 op 1 sparringsessie:  Euro 300,- dagdeelsessie van 2 tot 3 uur (kent een natuurlijk verloop); Uitwerktarief:  150,- per uur;  Mediation Euro 300,- per sessie van 2 uur. Extra deelnemers Euro 75,- per sessie. Starten kan alleen via een startsessie waarin extra tijd voor voorbereidingen en dossier opstarten in is verwerkt. 

Een adviestraject? Daar zit jaren van kennis en ervaring achter en laat zich niet simpel in een uurtarief compenseren. Hiervoor ontvang je een voorstel. 

Op basis van je hulpvraag maak ik een voorstel voor het gehele traject. 

Maak nu afspraak

 

Open chat
1
Waar kunnen we je mee van dienst zijn? Whatsapp NuConsult en je ontvangt spoedig een reactie.
Powered by