Menu Sluiten

Opruimen + ruimte creëren voor je nieuwe succes

OPRUIMEN – RUIMTE CREËREN VOOR JE NIEUWE SUCCES – 
“Je vooruit helpen. Het leven bestaat nu eenmaal uit golfbewegingen”.

Workshop: zat 12 nov 2016 of 10 dec 2016 van 10.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: Bilthoven, Flexcentraal
Tarief: Euro 125,- plus btw

Je bent zelfstandig ondernemer en/of hebt een eigen bedrijf? En je zit in een stevig dal. Je hebt een behoorlijke stapel onbetaalde rekeningen, de bank heeft je onder Intensief Beheer (IB) geplaatst,  fiscus dreigt met beslag op alles en deurwaarders staan in de rij? Kan je het tij nog keren, kun je de slag naar succes nu eindelijk gaan maken?

Ja vaak wel! Als je weet wat je wilt – en weet wat mogelijk is – kun je tijd winnen en mits je nog gemotiveerd bent kan dit jou net de tijd geven om de wind weer onder je vleugels te krijgen! Dat is waar ik je bij kan helpen en meer!

 

dal1Ruimte creëren is Tijd creëren …

Met een goed plan kun je je huidige financiële achterstanden beheersbaar gaan krijgen door goede communicatie met stakeholders en…heel belangrijk… het benutten van allerlei strategieën om meer tijd en armslag te creëren om weer te kunnen gaan ondernemen. Ik vertel je er graag alles over in deze werkshop (ja met een e) als we aan de slag gaan met jouw Persoonlijke Opruim Plan. De P.O.P. voor vastgelopen ondernemers. Deelnemen aan het Persoonlijke Opruim Programma? Geef je op via eventbrite of via de site praktijkzaken.nl of maak een persoonlijke afspraak voor een 1 op 1 strategie opruimsessie als je liever direct aan de slag wilt gaan.

 

Er is meer mogelijk dan je denkt door overzicht te creëren en vervolgens bij jezelf te raden te gaan of je er:

  1. Nog zin in hebt?
  2. Is het nog niet te laat, is er nog voldoende te redden?
  3. Hoe dan?

Een Persoonlijk Opruim Plan workshop voor Ondernemers.

Ik zie het als een situatie van tussen twee successen instaan. Je bent eens begonnen, hebt vast al wel eens successen in je werk behaald en nu wil je nieuw momentum creëren voor jezelf, voor je onderneming en vast ook voor je thuisfront.

 

Je energie hervinden door je financiële stand van zaken te omarmen en hiermee aan de gang te gaan. 

Kom je ook? Heel handig op een zaterdag in Bilthoven van 10.00 tot rond 16.00 uur.
Maximaal 6 deelnemers dus heel persoonlijk en voldoende tijd voor persoonlijke tips en planning.

En als je wilt kan je na deze ochtend op mijn blijvende ondersteuning rekenen (tegen betaalbare tarieven). 

Wat gaan we doen? 

  • Heb je je visie helder? Wat wil je gaan doen? Een doel hebben geeft energie, dat voel je in je buik! Je buik is een hele goede raadgever…
  • Ik geef een beeld van wat er allemaal mogelijk is om extra tijd te creëren waardoor je weer je koers kunt gaan vervolgen – zonder dalen geen bergen!
  • Je maakt een financieel plan – je brengt je achterstanden in kaart en plaatst dit in de tijd – aangevuld met een communicatie en stappenplan;
  • Je gaat naar huis met een sterk beeld van je mogelijkheden en vol vertrouwen over je toekomst.

Ik help je daarna als je wenst gedurende een bepaalde periode bij het opruimen van je verzamelde financiële achterstand. Zoveel mogelijk zelf doen is mijn motto, om je in je kracht te zetten en te houden. En daar waarbij je ondersteuning nodig hebt, bied ik deze, zoals bijvoorbeeld speedboekhouden, liquiditeitenplanning, crediteurenbeheer en hulp bij fiscale aangiftes of het voorkomen van beslagleggingen en dergelijken. Kortom, echt stevig hulp bij jouw gemotiveerde opruimfase.

We maken ook, voor zover je dat nog niet hebt, een duidelijk beeld voor jouw toekomst helder. In gedachte plant je die vlag op de top van de berg waar je naar toe wilt en de weg ernaar toe help ik bij het opruimen. Ruimte creëren voor je nieuwe succes. Wind onder de vleugels. Wel met doel helder, want “zonder doel kun je niet scoren” zei Johan Cruijff al eens.

Met vriendelijke groet,

Edwin M.R. Middelkoop, MBA
MKB Ondernemerscoach – Mediator – Facilitator

“Je vooruit helpen. Het leven bestaat nu eenmaal uit golfbewegingen”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Waar kunnen we je mee van dienst zijn? Whatsapp NuConsult en je ontvangt spoedig een reactie.
Powered by