Menu Sluiten

Persoonlijke Workshop van 1 of meerdere sessies

Ben je afgestemd op dat wat je graag wilt realiseren of zijn er toch aspecten en overtuigingen die je beperken zonder dat je je er van bewust bent. 

Willen, Voelen En Doen

Willen blijkt uit je helderheid. Hoe je je voelt maakt of er nog iets dient te worden opgeruimd, het finetunen om je geheel congruent te voelen met wat je wilt, er ontstaat vertrouwen om in actie over te gaan! Je omarmt je huidige omstandigheden en daarmee begint de transformatie. Je voelt: ‘alles is in orde’ en je vertrouwt. Een heerlijk gevoel, wat een cadeau aan jezelf!

Praktische stappen om je als ondernemer in de juiste state of mind te krijgen. Niks zweverigs, je gevoel zal het je aantonen. Kijk naar de zaken in je leven die als vanzelf gingen. Daar was vaak een duidelijke wil, voelde je je enthousiast en vol overgave deed je wat in je opkwam om het vervolgens te beleven.

Welke stappen ga je nemen? Welke hefboom breng jij in beweging? Zo ga je op zoek naar het momentum waarop alles in een lijn komt – congruentie in wat je wilt, wat je voelt en wat je gaat doen.

Resultaat Van Deze Workshop:

Een nieuw of stevige stap naar je nieuwe plan waar je mee op pad kunt en je vol vertrouwen tot realisatie kunt gaan komen.

Deelname Ook Voor Jou?

Aan het eind van deze persoonlijke workshop heb je een plan, jouw persoonlijke plan van aanpak.

Na aanmelding ontvang je een factuur.

Ik verheug me er op je te ontmoeten en te co-creëren!

Met vriendelijke groet,

Edwin M.R. Middelkoop, MBA
Facilitator

 

We maken gebruik van een werkboekje waarmee je voor jezelf dit proces van afstemmen nader kunt verkennen. Na bewustwording zal je meer in lijn – congruent – komen met je plannen.

Maak een afspraak voor een Startsessie 

Ontvankelijkheid & Vol Vertrouwen

Hoe omschrijf je nu dit gevoel van ontvankelijk zijn? Misschien door Johan Cruijff aan te halen met zijn bekende quote ‘je ziet het pas als je het snapt’. Zo is het ook met dit ontvankelijk zijn. Je bent in je leven al vele malen ontvankelijk geweest voor wat je wilde ontvangen, bereiken, voelen of hebben. Wellicht echter niet altijd bewust. Je kunt je ontvankelijkheid omschrijven als een gevoel van dat met vol vertrouwen wordt uitgekeken naar het verwachte resultaat. Dit gevoel van ‘vol vertrouwen’ is in essentie waar we mee aan het werk gaan. We herinneren je je aan je eigen mogelijkheden. Wij geloven dat je de belangrijkste stap kunt maken door je eigen overtuigingen en gedragspatronen op een lijn te krijgen – willen, voelen en doen in congruentie met elkaar. 

Starten? 

Mail ons voor een persoonlijke afspraakIn Bilthoven voor het kennismakingsgesprek of online via Skype of Facetime. 

Open chat
1
Waar kunnen we je mee van dienst zijn? Whatsapp NuConsult en je ontvangt spoedig een reactie.
Powered by