Menu Sluiten

In Harmonie met het Oneindige

Klassieke Amerikaans super-bestseller uit 1897

Over de Wet van de Aantrekkingskracht (Law of Attraction) en de kracht van het positief denken. Inspiratie voor succes, geluk en alles is mogelijk. Wat je kan bedenken kun je waarmaken.

Dit boekje heeft ook vele andere bekende schrijvers weten te inspireren, zoals Napoleon Hill en Norman Vincent Peale. Nu als E-Book beschikbaar, gebaseerd op eerdere Nederlandse vertalingen met een update naar vandaag anno 2019.

Kennismaken met dit bijna vergeten werk in het Nederlandse taalgebied. Het heeft echter nog altijd een boodschap in zich die vandaag de dag een krachtige werking kan hebben op de lezer. In lijn komen met de kracht van het positief denken zoals Ralph Waldo Trine dat al meer dan 123 jaar geleden heeft opgeschreven.

In het boek wordt gesproken over het Allerhoogste Wezen in het Heelal, een benaming voor het Godsbegrip waar Trine heel ruim van aangeeft dat de benaming niet uitmaakt. Hij geeft het de naam God maar als voor jou de naam Kosmos, of het “Al dat is” of iets anders beter werkt kun je dit overal in toepassen.

We wensen je veel inspiratie en leesplezier toe.

Na afronding bestelling ontvang je de download direct!

Over de schrijver:

 

Ralph Waldo Trine was een Amerikaanse filosoof, auteur en leraar. Hij schreef vele boeken over de Nieuwe Gedachte-beweging. Trine was een goede vriend van Henry Ford en had verschillende gesprekken met hem over succes in het leven. Wikipedia (Engels)

 

 

Dit E-book is door ons opnieuw uitgegeven in 2019 – via Opdegolf.nl – vanwege de inspirerende boodschap.
Ook te koop via bol.com en andere webwinkels – hier eveneens te downloaden in epub formaat – leesbaar op kobo, I-book en andere e-readers.

Vanwege de Wet op de vaste Boekenprijs hier ook Euro 5,55 inclusief 21 % btw.

Liever een echt boek – ook in paperbackformaat leverbaar via bol.com

 


 

Open chat
1
Waar kunnen we je mee van dienst zijn? Whatsapp NuConsult en je ontvangt spoedig een reactie.
Powered by