Menu Sluiten

Helder Business Consulting | Reflectie | Sparren | Inspiratie

In de ruimte tussen ons ontstaan vaak de heldere inzichten en antwoorden op je vraagstukken. Het wonderlijke proces van co-creëren. Zo ontstaan nieuwe ideeën, niet zo zeer door mij maar door ons samen zijn. Plus ik help je indien gewenst actief met zaken waar je support bij nodig hebt zoals financiën (begrotingen, verslagen, aangiftes, kredieten, bankzaken), je doelen helder, plan van aanpak en praktische zaken. Altijd eerlijk, helder en betrokken. 

Wil je echt grote stappen maken is het hebben van een sparring-partner zeer aan te bevelen. Het uitspreken van je plannen en het vervolgens periodiek reflecteren op de voortgang houdt je zelf scherp en bewust van wat je aan het ondernemen bent. Het schept ruimte in je hoofd en persoonlijk leven. Met groot plezier co-creëer ik graag met je mee.

Heb je zakelijke uitdagingen in je organisatie? Voor dit soort vraagstukken hanteer ik een businessmodel waarin eigenlijk alle aspecten van je onderneming aan bod komen voor verkenning. Vraag hier naar.

Kom eens kennis maken

Kennis maken is bedoeld om je hulpvraag helder te krijgen, je eigen mogelijkheden te onderzoeken en vandaar uit een plan van aanpak samen af te stemmen. Je krijgt al veel waarde in dit gesprek mee. Belangrijk hierbij is een wederzijdse klik in het proces. Samen zetten we piketpaaltjes om de resultaten meetbaar te maken en richting te geven aan het proces. 

Neem alles mee wat je nodig hebt om helderheid te krijgen. Vervolgtraject maken we een voorstel die passend is voor jou.

Kom eens kennismaken. Mail me voor een persoonlijke afspraak.

EDWIN M.R. MIDDELKOOP, MBA

Sinds 1993 zelfstandig ondernemer, vanaf 2006 als business consultant, trainer, partner bij assessmentbureau, bestuurder bij 2 stichtingen, organisator van trainingen en mediator. In het verleden DGA geweest van succesvol ICT Groothandel en B2B bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en buitenland (50 man personeel)  – we hebben veel zien langskomen. Daarmee zeer brede ervaring vanuit verschillende invalshoeken. De ervaringen in mijn zakelijke leven, mijn persoonlijke reis door het leven, co-creatieve levensopvatting en het opgroeien in een succesvol ondernemers-gezin inspireren me in mijn huidige werkzaamheden. Zeker ook een behoorlijke periode van reflectie – inclusief het herontdekken van de mogelijkheden van je intuïtie – veel boeken hierover gelezen – laten mij anders kijken naar wat in het verleden eigenlijk beter en anders had gekund. Ook hierdoor ben ik gemotiveerd in mijn huidige werkzaamheden.


Het leven is een golfbeweging! 

 

Studie: HEAO Haarlem Bedrijfseconomie / MBA Bedrijfskunde European University Paris en Xavier University Cincinnati / Bedrijfstrainingen /Mediationopleiding.

Linkedin 

Open chat
1
Waar kunnen we je mee van dienst zijn? Whatsapp NuConsult en je ontvangt spoedig een reactie.
Powered by